Winterschilder

Een winterschilder kan zowel binnen als buiten schilderwerkzaamheden uitvoeren. In de meeste gevallen kunt u een winterschilder goed gebruiken voor onderhoud aan de buitenmuren.

  direct offertes aanvragen

Regelmatig onderhoud aan de buitenkant van uw woning, draagt bij aan een langere levensduur. Ook behoudt u dan de waarde van het gebouw. U kunt een onderhoudscontract afsluiten, zodat de winterschilder ieder winter langs komt. Een voordeel is dat het onderhoud en de kwaliteit daarvan gegarandeerd is.winter schilder

Wat van belang is bij fijner, duurzamer schilderwerk is dat de temperatuur niet te hoog is en luchtvochtigheid niet te laag. Een vakschilder is gespecialiseerd in het vaststellen van de optimale condities voor uw schilderwerk.

Doordat er in de winter minder opdrachten zijn voor winterschilders, kunt u eventueel subsidie of korting ontvangen. Dit geldt alleen als u hier namens een Vereniging van Huiseigenaren of als particulier gebruik van maakt. In de meeste gevallen kunt u een korting van 10 tot 30% ontvangen. Dit staat verder los van een eventueel verstrekte subsidie.

De subsidies bedragen ongeveer €30,- per dag en wordt door de gemeente verstrekt. Er zijn uiteraard wel bepaalde eisen waaraan moet worden voldaan, voordat u in aanmerking komt voor de subsidie.

Tip! Een winterschilder geeft vaak korting. U kunt mogelijk geld besparen door ook uw huis en inrichting te laten schilderen in plaats van in de zomer.

Ervaringen van andere bezoekers

Een goedkope winterschilder gevonden
"Nadat ik snel alle offertes had binnengekregen heb ik direct subsidie voor een winterschilder aangevraagd. Nu heb ik alle tijd om de kosten laag te houden!"
Toegevoegd: W. Sielan uit Moordrecht (11-08-2012)
Waardering: 4/5
 
Tevreden over mijn winterschilder
"Ik ben erg tevreden over de geleverde offertes en service. Vorige week heb ik een winterschilder gekozen en vandaag heeft mijn gevel een mooie kleur gekregen."
Toegevoegd: K. Kroon uit Groningen (02-08-2012)
Waardering: 5/5

Voordelen van winterschilders

  • U kunt veel kortingen genieten 
  • U ontvangt mogelijk subsidies 
  • Voldoende onderhoud vergroot de levensduur

Veelgestelde vragen

Kan en mag een winterschilder wel in de winter schilderen?
Winterschilders zijn in staat om de weercondities in de gaten te houden. Indien het weer te slecht is om te werken, dan zal hij of zij de werkzaamheden op een ander moment inplannen. Het schilderwerk in de winter, is van dezelfde kwaliteit als in de zomer.

Kan ik korting ontvangen in de winter op binnen werkzaamheden?
Dat hangt ervan af of het betreffende schildersbedrijf kortingen verleend in de winter. En of deze specifiek voor buiten werkzaamheden worden gegeven. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven dat u op zoek bent naar een vakschilder die kortingen verleend. Ook kunt u bij uw gemeente mogelijk subsidie aanvragen.

Hoe vind ik een winterschilder?
U kunt op de normale wijze offertes aanvragen. Of u dit als particulier of zakelijk aanvraagt maakt geen verschil. U dient in de laatste stap van de aanvraag wel aan te geven dat u de winterschilder nodig heeft voor werkzaamheden ‘buiten’.

De website vakschilder.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van vakschilders bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van vakschilders: 

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor uw schilder.

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen