Veelgestelde vragen vakschilder.nl

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes via vakschilder.nl is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerteaanvraag. Ik heb een aantal offertes ontvangen.
  direct offertes aanvragen

Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ziet u er toch liever van af?
Laat het dan wel even weten aan deze bedrijven. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel vakschilders ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van vakschilders uit uw regio.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere vakschilders maar nog niets ontvangen. Wat nu?
De vakschilders hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? vakschilder.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere vakschilders bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde vakschilders. vakschilder.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd. Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier! Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een vakschilder. Zo kunt u gemakkelijk een offerte op maat toesturen.

Welk soort behang kan ik gemakkelijk aanbrengen?
Vlies- en papieren behang zijn het gemakkelijkst aan te brengen. U hoeft alleen een hechtmateriaal op de muur aan te brengen en u kunt direct behangen.

Hoe vaak dien ik mijn schilderswerk te onderhouden?
U dient minimaal 1x per jaar uw werk, zoals muren of kozijnen schoon te maken en te controleren. Hierbij dient u ook te letten op barstjes, scheuren of andere beschadigingen.

Kan en mag een winterschilder wel in de winter schilderen?
Winterschilders zijn in staat om de weercondities in de gaten te houden. Indien het weer te slecht is om te werken, dan zal hij of zij de werkzaamheden op een ander moment inplannen. Het schilderwerk in de winter, is van dezelfde kwaliteit als in de zomer.

Kan ik korting ontvangen in de winter op binnen werkzaamheden?
Dat hangt ervan af of het betreffende schildersbedrijf kortingen verleend in de winter. En of deze specifiek voor buiten werkzaamheden worden gegeven. U kunt bij de offerte aanvraag aangeven dat u op zoek bent naar een vakschilder die kortingen verleend. Ook kunt u bij uw gemeente mogelijk subsidie aanvragen.

Lees onderstaand meer over de diensten van vakschilders:

Voor meer algemene informatie over vakschilder.nl kunt u hier meer lezen. Direct offertes aanvragen kan natuurlijk ook!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen